Vilken typ av hjälp behöver du?

Oss kan du vända dig till för att få hjälp med allt som har med el att göra. Det inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

img

Installation av laddboxar

För dig som vill köpa en elbil är en laddbox en förutsättning för att du ska kunna använda dig av din bil på ett bekvämt sätt. Om du bestämmer dig för att köpa en elbil och en laddbox kan vi hjälpa dig med installationer av boxen. Du kommer då att kunna ladda din bil på ett snabbt och säkert sätt.

img

Felsökningar

Om det är något med din elektricitet som inte fungerar som det ska och du själv inte vet var felet ligger, då behöver du bara kontakta oss. Vi kan då, genom att göra en felsökning, ta reda på vad det är som är fel.

img

Reparationer

Efter att vi tagit reda på vad som är fel med din el, om detta inte redan är uppenbart, kan vi självklart också hjälpa dig med att åtgärda det hela. Även elektriska reparationer är nämligen något som vi behärskar.

img

Omdragning av ledningar

Har du elledningar som behöver dras om? Då är också det något som du kan vända dig till oss för att få hjälp med. Vi drar dina ledningar på ett säkert och effektivt sätt.