Skärgårdspartner AB

Varmt välkommen till Skärgårdspartner AB! Vi är företaget för dig som behöver hjälp med någon typ av elarbete. Våra tjänster inkluderar allt från elektriska installationer till monteringar, felsökningar, byte av eluttag och brytare, samt mycket mer. Vad i relation till din el som du än behöver hjälp med kan du helt enkelt vända dig till oss. Vi vänder oss dessutom både till privatpersoner, företag och föreningar. Du som är privatperson har rätt till ROT-avdraget för våra tjänster.

Våra priser

Inte nog med att du har rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss som privatperson, vi på Skärgårdspartner AB är även ett företag med mycket bra priser. Oss kan du därför få högkvalitativ hjälp av utan att det ska behöva kosta dig några större summor pengar.

Vi är baserade på Värmdö

Vi på Skärgårdspartner AB har vårt kontor på Värmdö i Stockholms skärgård. Vår adress är Hasselbacken 3. Vi vänder oss främst till kunder som också är baserade i olika delar av skärgården. Vi kan snabbt och smidigt ta oss runt i denna med båt eller bil. Tveka inte på att ta kontakt med oss om du behöver vår hjälp!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify